top of page

Afkoelen met chocolade - het 'Coole' chocolade pakket

Het is zó heet geweest de laatste week! Gelukkig hebben we een goede airco, en staat alle chocolade in de winkel er nog.

Omdat bestellingen even stil lagen (gedane bestellingen worden maandag verstuurd), zijn we hard bezig geweest met nieuwe recepten en het aanvullen en verbeteren van de website. Een dikke dank aan de die-hard chocolade fans die tijdens de hete temperaturen toch nog even de winkel binnen stapten!


Het hete weer bracht me ook op het idee om een leuk pakket te maken met frisse chocolades, om de regen en de koelte te vieren ;)


Het Coole Chocolade Pakket De beste manier om lekker af te koelen na een week tropen temperaturen! Drie frisse chocolade repen, en twee huisgemaakte bonbons (desgewenst vegan/lactose-vrij).   Reep 1 - Matcha & Lemon Award-winnende chocolade uit Ecuador, bean-to-bar. Met matcha en limoen.   Reep 2 - Mint & Nibs Tree-to-bar chocolade uit het zuiden van India. Deze chocolade is gemaakt op de plantage in India, vandaar de term 'tree-to-bar'. Heerlijk fris door de mint, met cacao nibs.   Reep 3 - Vanille Deze reep komt uit Kameroen, en is ook 'tree-to-bar'. Gemaakt met heerlijke natuurlijke vanille.   Huisgemaakte bonbons Twee huisgemaakte bonbons, single origin (Virunga, Congo), gemaakt met liefde in mijn werkplaats in Amsterdam.

> Graag doorgeven als vegan of lactose-vrij gewenst is!Comments


bottom of page